
AFTEN MENU
Torsdag, Fredag og Lørdag aften serverer vi vores ‘5 retters-menu’.
Nedenunder er et eksempel på menuen - den varierer i forhold til sæson og råvarernes tilgængelighed.
LUPA TASTING EXPERIENCE
499 DKK Per Person
Køkkenet sammensætter vores sæsonbestemte 5 retters menu bestående af:
en appetizer, to foretter med brød som deleretter, en hovedret og en dessert
Skal vælges af hele bordet
Tilføj Lupa Fried Mushroom + 75 dkk per person
Rødebede / Rose / Yoghurt
Sæsonens Grønt / Pære / Jalapeno
Brød
Rødpeber / Hasselnødden / Tofu
Knoldselleri / Hing / Dansk Tang
Fungi / Pastinak / Rug / Umami Bouillon
Bjergkortkrone Te / Mandarin / Korn
-
3 Glas Vin Parring: 349 DKK
4 Glas Vin Parring: 449 DKK
4 Glass Alkohol Fri Parring: 349 DKK
VORES DRINKS
Vores cocktails er et kreativt og moderne twist på klassikerne. Drevet af en bæredygtig ideologi, uden at gå på kompromis med kvaliteten er næsten alt på menuet hjemmelavet. Vores bæredygtige praksis inkluderer ‘upcycling’ af brugt vin, te og kaffekværn som vi laver om til hjemmelavet spiritus og vermouth, vi bruger ikke citrus - vi fermenterer vores egne smag og syrer for at balancere vores drikkevarer. Vores cocktails og back shelf bruger 90% Nordisk spiritus for at vise respekt til vores samfund og vores verden. Vores vin er fra små vingårder i Europa.